popusti_opt_featured3

ENTERIJER DIZAJN DOO - BEOGRAD

IZNOS POPUSTA:

22% - klizni plakari

12% - kuhinje, komode i plakari na šarke

(Napomena: Popust ne važi u periodu akcija)

AS PARTNER:

"ENTERIJER DIZAJN" d.o.o.

Adresa:
Jelisavete Načić 22, Stari Grad, Dorćol, 11000 Beograd

Telefon:
+381 (0)11 32 39 396
+381 (0)60 32 39 396

Email:
info@enterijerdizajn.com

Web adresa:
http://enterijerdizajn.com/

Facebook:
Enterijer dizajn

Opis delatnosti:

U našem izložbenom salonu možete pogledati izložbene eksponate kuhinja, kliznih plakara  gde Vas očekuje velik izbor materijala jedinstvenih boja i dizajna, najkvalitetniji okov poznatih svetskih firmi, kao i ljubazni dizajneri uz čiju ćete pomoć Vaše ideje sprovesti u delo. Nudimo Vam kompletnu uslugu merenja prostora, projektovanja, transporta i montaže nameštaja.

Kvalitetni materijali i okovi za nameštaj, lepota i praktičnost svakog našeg proizvoda su faktori na osnovu kojih gradimo vaše poverenje.

Uspešno izrađujemo:

Kuhinje po meri
Kuhinja je prostor u stanu nastao na osnovu tradicije ognjišta koje je okupljalo sve članove porodice. Zbog toga, kuhinje po meri moraju da budu prvenstveno praktične za korišćenje, ali takođe treba da i vizuelno zadovolje norme modernog dizajna.

Američki plakari
Američki plakari su proizvod koji je prilagodljiv prostorima različitih dimenzija. Od kliznih plakara se prvenstveno očekuju da budu praktični i funkcionalni, a veliki izbor boja i dezena i velika mogućnost kombinacija materijala nam omogućuje moderan dizajn.

Klizna vrata
Klizna vrata se rade po meri u zavisnosti od dimenzija prostora. Vrata kližu po donjoj šini, dok gornja šina služi samo za vođenje. Okov za vrata je od eloksiranog aluminijuma u boji srebra i šampanja.

Ostali elementi po dogovoru
U dogovoru i po Vašim željama, u mogućnosti smo da sve Vaše želje ispunimo u najkraćem vremenskom roku.