popusti_opt_featured3

extremekids_3

IZNOS POPUSTA: 50%

(Popust se odnosi na usluge akreditovane predškolske ustanove, na usluge dečije rođendaonice kao i na cenu dnevne karte)

AS PARTNER:

"EXTREME KIDS" - dečiji vrtić, rođendaonica i kafe igraonica

Adresa:
Vanizelosova (Đure Đakovića) br. 21/II nivo, 11000 Beograd - centar grada

Telefon:
+381 (0)11 3230 202
+381 (0)63 73 68 348


Email:

info@extremekids.rs


Facebook:
ExtremeKids Vrtic

Opis delatnosti:

Igraonica- rođendaonica „Extreme Kids“ uspešno posluje već 12 godina. Nalazimo se u centru grada- Stari grad, Dorćol, u ulici Venizelosova br. 21, na II i III nivou. Bavimo se organizacijom proslava dečjih rođendana, dnevnim čuvanjem dece, a od pre godinu dana smo i akreditovana Predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke  i tehnološkog razvoja.  Dečji vrtić ima kapacitet prijema do 80 dece, uzrasta od 1 godine do predškolskog uzrasta.

Naš tim čini kvalifikovani kadar: medicinska sestra, medicinska sestra-vaspitač, vaspitači, stručni saradnici- pedagog i psiholog i spoljni saradnici- logoped, profesori fizičkog vaspitanja i obrazovanja, profesorka ruskog i engleskog jezika i  instruktori plesa.

U našoj igraonici, rođendaonici i dečjem vrtiću, deca i roditelji mogu zadovoljiti svoje potrebe za igrom, učenjem i razvojem.

Kroz svoj rad, u dečjem vrtiću, mi promovišemo prava, interese i dobrobit dece. Naš stručni tim podstiče razvoj kapaciteta svakog deteta.

U našoj igraonici  deca mogu da kvalitetno provedu svoje vreme uz bogat i raznovrstan sadržaj i aktivnosti.

U našoj rođendaonici roditelji mogu da  proslave dečji  rođendan u prijatnom, veselom ambijentu uz veliki izabor sadržaja i aktivnosti organizovanih od strane animatora.

Preporuka naše “Extreme Kids“ igraonice, rodjendaonice i dečjeg vrtića  je kvalitet aktivnosti, materijala,  prostora i stručnog kadra,  koji deca i roditelji prepoznaju i zato nam uvek rado dolaze.

Radno vreme od 9-21h svakog dana.