popusti_opt_featured3

flormar

VISINA POPUSTA NA SVE PROIZVODE: 15%

AS PARTNER:

FLORMAR KOZMETIKA

Adresa:

Beograd:

      TC „ Ušće“

      TC „ Novi Mercator“

      TC „ Delta“

      TC „ Stadion

Opis delatnosti:

Istorija Flormar-a počinje još u 1970. u Milanu. Godine 1986. proizvodnja je premeštena u Tursku, u nove i ultra-moderne objekte u Istanbulu. Danas, Flormar je globalna kompanija koja pripada francuskoj grupaciji Yves Rocher.

Flormar je počeo kao kompanija specijalizovana za lakove za nokte i ubrzo postao lider u svom području. Nakon toga, Flormar je razvio svoj asortiman proizvoda koji ulazi u svet profesionalne kozmetike. Danas, Flormar nudi najpotpuniji asortiman kozmetičkih proizvoda sa više od 800 artikala: tečni puderi, puderi u kamenu, senke za oči, maskare, ruževi za usne, lakovi za nokte i pribor, sve proizvedeno u skladu sa najstrožim propisima za kvalitet po iznenadjujuće niskim cenama.

Svi Flormar proizvodi proizvedeni su u KOSAN KOZMETIK Sanayi ve Ticaret AS u Gebze, Turskoj fabrici od 15.000 metara kvadratnih i sa proizvodnim kapacitetom od preko 100 miliona godisnje, od cega je 60% posveceno izvozu.

Politika Flormar-a je da ponudi kompletan asortiman profesionalnih kozmetičkih proizvoda po pravoj ceni. Stotine artikala se nude potrošačima u raznim alternativnim teksturama, bojama i promenama u susret najsofisticiranijim zahtevima. Prema poslednjim istraživanjima tržista, Flormar je najpoznatiji kozmetički brend u Turskoj. Veliku prihvaćenost ima i na svim tržištima gde je predstavljen. Ovaj impresivan rezultat pokazuje da je Flormar najvažniji make-up brend u ovom segmentu.

FLORMAR U SVETU
Velikim zadovoljstvom kupaca i vodjstvom stečenim na domaćem tržištu, imalo je za cilj da se brend promoviše i napreduje na medjunarodnom tržištu. Nakon prvog izvoza 1998. Flormar se cvrsto smestio u više od 75 zemalja na 4 kontinenta. Izvoz kroz visoko kvalifikovane nezavisne distributere računa se na 60% ukupne proizvodnje uz brzo rastući trend.

Flormarova pouzdanost je rezultat važnosti za kvalitet: od proizvodnje do prodaje i usluga. Kvalitet Flormar-a nije ograničen samo na stroge kontrole kvaliteta proizvodnog procesa, već je filozofija u svemu što činimo. Stalna ulaganja u kvalitet u svim segmentima, čini Flormar jednim od vodećih profesionalnih kozmetičkih brendova u celom svetu.