popusti_opt_featured3

Balkan-Hotel-Garni

VISINA POPUSTA NA SMEŠTAJ: 10%

 

AS PARTNER:

BALKAN HOTEL GRANI - SRBIJA

Adresa:
Požeška 67A, 11000 Beograd, Srbija
 
Telefon:
Ukoliko želite da rezervišete smeštaj sa COFUS POPUSTOM pozovite:

IZ BIH
0800 50 211; +387 51 490 730

IZ SRBIJE
0800 300 404; +381 11 655 65 26

 

Opis delatnosti:

Hotel Balkan Garni otvoren je krajem 2009. godine. Trenutno kategorizovan sa tri, pruža sav luksuz i udobnost hotela sa četiri zvezdice. Kategorizaciji odgovara jedino cena tako da je Balkan Garni jedan od retkih budget hotela u Beogradu.

Smešten je na Banovom Brdu u neposrednoj blizini Beogradskog sajma, kao i poznatih izletišta Košutnjaka i Ade Ciganlije. U blizini hotela nalazi Ruska banka (Sberbank). Raspolaže sa 24 sobe različitih struktura opremljenih po najsavremenijim svetskim standardima (LCD TV, klima uređaj, telefon, sef, fen za kosu, mini bar, hidromasažne tuš kabine i besplatni bežični internet).

Transfer luksuznim kolima na raspolaganju je 24 časa za relaciju aerodrom - hotel - aerodrom, po ceni od 20 EUR po pravcu.

Hotel poseduje i parking. Parking je moguće koristiti u skladu sa raspoloživošču.

Balkan Hotel Garni u svom sastavu ima i konferencijsku salu kapaciteta do 50 mesta sa najsavremenijom tehničkom opremom koja omogućava organizaciju sastanaka, konferencija, seminara ili radionica uz vrhunski ketering.

Bilo da ste na poslovnom putu ili putujete iz uživanja, Hotel Balkan Garni će svakako ispuniti sva Vaša očekivanja.

Hotel Garni Balkan udaljen je 1 km od Ade Ciganlije i Košutnjaka. Beogradski sajam nalazi se na 3 km, a Kombank Arena na 6 km. Centar grada se nalazi na 7 km, a Aerodrom Beograd je udaljen 20 km, Novi Beograd 3km sa odličnom komunikacijom saobraćaja.

U hotelu su dozvoljeni kućni ljubimci.

Dobro nam došli!