popusti_opt_featured3

hostel-theater-011

VISINA POPUSTA: 10%

 

AS PARTNER:

HOTEL "THEATER011" - ZEMUN - BEOGRAD

Adresa:
Magistarski trg 10, Zemun - Beograd, Srbija


Telefon:
Ukoliko želite da rezervišete smeštaj sa COFUS POPUSTOM pozovite:

IZ BIH
0800 50 211; +387 51 490 730

IZ SRBIJE
0800 300 404; +381 11 655 65 26

 

Opis delatnosti:

hostel-theater-011-2

Zemun, nekada zaseban grad, danas je jedna od najlepših i istorijski najbogatijih beogradskih opština. U centru starog jezgra, u pešačkoj zoni nekadašnjeg magistrata, nalazi se hostel „Theater 011“. Između Glavne ulice sa jedne, i Dunavskog keja sa druge strane, hostel pruža savršenu ravnotežu između urbanog i mirnog, opuštajućeg života.

Kuća je potpuno nova, ali je očuvana rustična arhitektura i ambijent, adaptirana za komforan boravak gostiju. Veoma je intimno. Hostel raspolaže sa privatnim i dvokrevetnim apartmanima sa sopstvenim kupatilima i trokrevetnim, četvoro-i petokrevetnim sobama koje koriste zajednička kupatila. Na raspolaganju svim gostima je i dnevni boravak sa kuhinjom.

U prizemlju je kafe u kome možete da se osećate kao kod kuće, provedete lepe trenutke, stvorite vredna poznanstva, dobijete kvalitetnu uslugu i saznate sve što vas zanima. Ljubazno osoblje govori engleski i nemački i organizovaće i uraditi sve što je u njihovoj moći.

Na par minuta hoda nalaze se saupermarketi, apoteke, pijaca, menjačnice, autobuska stanica, butici, kafići, restorani, a u potezu od 200m se nalaze neke od najboljih i najstarijih gradskih kafana.

Saobraćajna veza je odlična. Na obližnjem stajalištu staju autobusi koji saobraćaju do centra i ostalih delova Beograda, Novog Sada, Subotice itd.