popusti_opt_featured3

bg_zira2

VISINA POPUSTA: 10%


AS PARTNER:

HOTEL "ZIRA" - BEOGRAD

Adresa:
Ruzveltova 35 - Beograd, Srbija

Telefon:
Ukoliko želite da rezervišete smeštaj sa COFUS POPUSTOM pozovite:

IZ BIH
0800 50 211; +387 51 490 730

IZ SRBIJE
0800 300 404; +381 11 655 65 26

Opis delatnosti:

Smeštaj

smestaj  smestaj2

Zira hotel Beograd ima u ponudi 127 soba visokog kvalitela, od kojih su 115 “Superior”, 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama, kao i 8 “Deluxe” soba/apartmana. Gotovo sve sobe mogu biti “king” ili “twin”,što zavisi od zahteva gosta. Sve sobe su modernog dizajna, elegantne i opremljene direktnom telefonskom linijom, besplatnim internetom, LCD televizorom sa satelitskim programom, mini barom i elektronskim sefom. Bife doručak, wi – fi na svim javnim mestima u okviru hotela, uključeni su u cenu sobe.

Restoran

restoran    restoran2

U modernom i prijatnom ambijentu restorana,  gostima Hotela Zira na raspolaganju  je posluženje na bazi švedskog stola ili a la carte meni. Uživajte uz mediteranski meni, italijansku, grčku ili srpsku kuhinju, uz prijatnu muziku virtuoza na klaviru. 
Prilagodili smo naš jelovnik, Vašim željama i potrebama. Ukoliko ste vegetarijanac, ili želite posno jelo, ili imate potrebu za određenom hranom koje nema na bifeu dovoljno je samo da napomenete osoblju restorana i ukoliko postoje mogućnosti za svega nekoliko minuta dobićete jelo koje ste naručili. Ova mogućnost uključena je u cenu. 

Preporučujemo Vam da probate “Zira House Wine”. Vino koje za goste našeg hotela, pravi vinarija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u proizvodnji najkvalitetnijih vina. Nudimo Vam Chardonnay i Cabernet Sauvignon vino kuće, koje će biti odličan dodatak jelu koje ste odabrali. 

Ostale usluge

PROSTOR ZA KONFERENCIJE

ostale usluge    ostale usluge2

Čini ga prostrana dvorana nepravilnog trougaonog oblika, površine 483m2, koja ima mogućnost pregrađivanja u dve ili tri manje dvorane. Prostor je modernog dizajna, opremljen najsavremenijom opremom i pogodan je za sve vrste kongresa, seminara, prezentacija i događaja.

FITNES CENTAR

fitness-studio-herzogspark

U predivnom ambijentu, na prvom spratu Hotela Zira, nalazi se teretana. Opremljena savremenim spravama za vežbanje, renomiranog proizvođača “Tehnogym”. Teretana vam pruža energiju aktivnog SPA u kome ćete povratiti snagu, opustiti se od stresa i relaksirati u sauni. Naši treneri vam mogu dati, besplatno, sva potrebna uputstva o treningu, korišćenju saune i sprava.