popusti_opt_featured3

alti

VISINA POPUSTA U ZAVISNOSTI OD TIPA AKCIJE

 

AS PARTNER:

PLANINARSKI SPORTSKI KLUB "ALTI" - BEOGRAD

Kontak osoba:
Dragana Rajblović

Telefon:
+381 62 837 5540

 

Opis delatnosti:

alti2

Alti je sportski klub za bavljenje alpinizmom, planinarenjem i ostalim rekreativnim aktivnostima. Klub je osnovala Dragana Rajblović, koja se 2007. g. kao prva žena sa Balkana i iz Srbije popela na najviši vrh sveta Mt.Everest (8850m) na Himalajima. Iza našeg kluba stoje mnoge planinarske ekspedicije, avanture u svetu i zemlji, organizovani rekreativni planinarski izleti i ture, sportski kampovi, rad sa decom na edukaciji u planinarskim disciplinama, rad sa odraslima na alpinističkim tečajevima, organizacija planinskih trka i takmičenja, tim bildinzi, kao i učešće u raznim projektima vezanih za „outdoor“ aktivnosti.

Alti klub čini tim ljudi i saradnika sa dugogodišnjim iskustvom. Licencirani planinarski vodiči, alpinistički instruktori, kanjoning vodiči, speleolozi, instruktori skijanja i turno skijanja, lednog penjanja, sportskog penjanja, kajaka…

Naš rad je promocija planinarskih sportova i rekreacije, uz to i zdravog načina života.

Uz sve to, želimo da predstavimo prirodne lepote Srbije i tako damo doprinos razvoju avanturističkog turizma koji u svetu postaje sve popularniji.

SK Alti je članica Planinarskog saveza Srbije i Planinarskog saveza Beograda.

Možete da postanete naš član. Uz planinarsku knjižicu i članarinu za tekuću godinu imate popuste u nekim sportskim radnjama, pravo da noćite u planinarskim domovima… Ali i da ostvarite rezultate i kategorišete se u sportu.

Ako želite da planinarite sa nama, učestvujete u planinskim trkama, pohodite visoke vrhove u svetu ili probate neku drugu avanturu, pišite nam da vas stavimo na mailing listu i blagovremeno vas obaveštavamo o predstojećim akcijama i događajima.

alti3

Dragana Rajblović je prva žena i za sada jedina iz Srbije koja se 2007. godine popela na najviši vrh sveta – Mt.Everest (8850 m) na Himalajima. Kategorisana za Zaslužnog sportistu.